2011. augusztus 12., péntek

MEGALKUVÁS - tabletta

Korunk népbetegsége az ÖNMEGVALÓSITÁS. Ez nem más, mint a MEGALKUVÁS részleges vagy teljes hiánya.

Az ÖNMEGVALÓSITÁS - betegség tünetei a következők:

-Arról álmodozik,hogy megvalósitja önmagát, és/vagy valóra váltja álmait, hogy megvalósitsa önmagát.
-Talál egy tevékenységet, aminek a puszta végzése boldoggá teszi önt, miközben a makacs tény, hogy sikeres-e  ebben a tevékenységben, vagy sem, teljesen hidegen hagyja. Csak végezi,, végzi a tevékenységet,  mert él-ha érte, és mert azt érzi, ezáltal a tevékenység által megvalósitja önmagát.
-Az önmegvalósitó tevékenységet akkor is szivesen végzi, ha nem kap érte pénzt, időt vagy energiát.
-Annak érdekében, hogy végezhesse az önmegvalósitó tevékenységet, kész arra, hogy ön adjon pénzt, időt, vagy energiát.
-Az ÖNMEGVALÓSITÁS - betegség kóros tüneteként jelentkezhet még a siker, az önbizalom már-már egészséges szintű megnövekedése, vagy a töretlen optimizmus.

Ezek a tünetek többnyire pont akkor jelentkeznek, amikor ön nem is számit rájuk. A tünetek azonban számitanak önre. Ezért amennyiben felfedezni véli magán az ÖNMEGVALÓSITÁS - betegség tüneteit, ne habozzon! Tegyen ellene, amig még nem késő!

Szerencsére az ÖNMEGVALÓSITÁS - betegség ma már jól gyógyitható. A csecsemőket eleve beoltják ÖNMEGVALÓSITÁS ellen, azok pedig, akik nem kapták meg gyerekkorukban az ÖNMEGVALÓSITÁS elleni szükséges védőoltást, egy könnyű operáción eshetnek át : amputáljuk a szivüket.

Nem kell félni, nem fog fájni. Csak egy szúnyogcsipés az egész. A beteg az operáció után semmit nem fog érezni.

Felfedezni véli magán az ÖNMEGVALÓSITÁS-betegség tüneteit, de fél az operációtól? Ne aggódjon, az ön számára is van megoldás: ez pedig nem más, mint a MEGALKUVÁS tabletta.

Naponta háromszor nyeljen le egy MEGALKUVÁS tablettát minden vétkezés előtt. Tanácsos, hogy a MEGALKUVÁS tablettát némi béka, vagy elfojtott feszültség kiséretében nyelje le. Az ÖNMEGVALÓSITÁS kényszeres tünetei már nyolc nap után garantáltan csökkenek. Rendszeres szedésével fél év után elérhető a teljes leépülés.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérjük, figyelmesen olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg megalkuvó ismerőseit.

A hirdetés a Megalkuvók Országos Szövetségének ajánlásával készült. Tiz megalkuvóból kilenc ezt ajánlja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése